Om
Magnus Olesen A/S

Magnus Olesen A/S udvikler og producerer møbler af høj kvalitet i samarbejde med tidens førende designere og arkitekter. Resultatet er funktionelt, æstetisk og unikt design, der er med til at fremhæve og løfte de rum, det er en del af – uanset om det er mindre indretninger eller store konceptuelle arkitektur- og designløsninger.

Virksomheden blev grundlagt i 1937 og er i dag en anerkendt møbelvirksomhed, der udvikler og producerer funktionelle designmøbler af høj kvalitet og lang holdbarhed.

Møblernes lange levetid og kvalitet er kerneværdier i Magnus Olesen A/S. Vores mission er at skabe bæredygtige designmøbler af høj kvalitet, der passer til vores kunders behov og krav.

Magnus Olesen har altid været fokuseret på produkternes lange levetid og bæredygtighed. Virksomheden har produktion i Durup, Danmark. Magnus Olesens showroom er placeret i smukke omgivelser i København.

Fokus på

Historik
Håndværk
Høj kvalitet
Funktionalitet
Ekspertise
Troværdighed
Bæredygtighed
Arkitekter / Designere
Produktion i Danmark
Magnus Olesen er en veletableret designmøbelvirksomhed. Virksomheden har sine designrødder i Danish Modern fra 1950’erne og har siden da udviklet sig med tiden.

Siden starten har Magnus Olesen altid arbejdet sammen med velrenommerede designere som Ib Kofod-Larsen, Kai Kristiansen, Rud Thygesen & Johnny Sørensen, Niels Gammelgaard, busk + hertzog og senest også Strand + Hvass og SaysWho – på én gang tro mod sine design rødder og samtidigt i takt med tidens udvikling. På grund af sin designhistorie har Magnus Olesen A/S opbygget en omfattende portefølje af både danske klassikere og moderne designs.

I dag kan Magnus Olesen designs ses i en lang række arkitektoniske projekter på kontraktmarkedet såvel som i private hjem.